Bison är ett kraftfullt, intuitivt och flexibelt affärssystem för medelstora och stora företag inom parti- och detaljhandel. Det är till för företag som vill att affärssystemet ska anpassas efter verksamheten och inte tvärt om. Affärssystemet stödjer era unika processer och konkurrensfördelar och kan med enkelhet anpassas när förutsättningar för er verksamhet förändras.

Ett flexibelt affärssystem

Bison är ett mycket flexibelt affärssystem som går att konfigurera och anpassa för varje verksamhets unika förutsättningar. Systemet är till för företag i ständig utveckling och därför kan ert företag lita på att verksamheten även i framtiden kommer att stödjas av Bison. Ni kan helt enkelt fokusera på det som är viktigast för er – att utveckla era affärer.

Enkelt att använda

Med ett toppmodernt webbaserat användargränssnitt med fokus på ergonomi och effektivitet är Bison ett lättanvänt och samtidigt mycket kraftfullt system. Den flexibla arkitektur som Bison bygger på gör det enkelt att använda viktiga affärsfunktioner i mobila enheter för att kunna fånga händelser där de händer och när de händer.

Ett kraftfullt verktyg

Bison är ett kraftfullt system med stöd för att hantera komplexa och transaktionsintensiva affärsprocesser. Den tekniska plattformen är väldigt stabil, driftsäker och ger mycket bra svarstider för användaren även vid väldigt stora transaktionsmängder. Detta gör att Bison passar särskilt bra för parti- och detaljhandelsföretag med ambition att växa.

En trygg investering

Utöver att vara ett flexibelt, intuitivt och kraftfullt system har Bison dessutom en unik affärsmodell där ni som kund endast betalar en månadskostnad för den kapacitet ni utnyttjar. Vi bygger inte vår affärsmodell på antal användare utan använder istället kundens krav på tillgänglighet och transaktionsintensitet som modell för prissättning.