Bison används idag av många ledande företag och koncerner inom olika verksamhetsområden. Gemensamt för företagen är att de alla är bland de främsta i sina respektive branscher. Nedan följer ett urval av framgångsrika Bisonkunder.

Sabafruit

SabaFruit – ny kund inom Orangos branschsatsning mot frukt och grönt. Läs mer här

Panduro Hobby

Panduro Hobby är Nordens ledande distributör av hobbymaterial. Genom en unik bredd och ett strategiskt utvecklingsarbete erbjuder de produkter och inspiration för eget kreativt skapande. Panduro Hobby har ett sortiment på mer än 10 000 produkter inom scrapbooking, smycketillverkning, inredningsdetaljer, tyg, barnprodukter m.m.

Econova

Econova omvandlar problem till möjligheter och skapar samhällsmässiga vinster i form av återvinning, förnyelsebar energi, minskade transporter och grönare trädgårdar. Företaget erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda jord- och trädgårdsprodukter under välkända varumärken som Weibulls, Hammenhögs och Topstar.

Procurator

Procurator är ett av Sveriges ledande grossistföretag. De erbjuder bl.a. Sveriges bredaste sortiment av personlig skyddsutrustning, samt hygien-/torkpapper, lokalvård, servering, kontorsartiklar och emballage. Procurator finns representerade i de nordiska länderna samt Polen.

Thomée

Thomée Gruppen är en ledande fristående aktör inom förnödenheter för järn- och byggfackhandeln i Norden och har sedan 1892 levererat varor och löst problem för sina kunder.

ICA

ICA är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med över 2 000 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge och Baltikum. Bison hanterar all import och alla inköp av frukt och grönt på ICA.

Habo

Habo Gruppen är den ledande leverantören av funktionella beslag till återförsäljare, industri och grossister i Norden genom egna dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.